بازدید از مرکز تحقیقات فناوریهای بیومدیکال و رباتیک

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۸ کد : ۴۲۹ احبار

بازدید از مرکز تحقیقات فناوریهای بیومدیکال و رباتیک

در روز یکشنبه مورخ ۹۴/۱۲/۱۶ به دعوت جناب آقای دکتر علیرضا احمدیان رئیس مرکز تحقیقات فناوریهای بیومدیکال و رباتیک و جناب آقای دکتر فرزاد فرهمند مدیر گروه رباتیک و مهندس عباس زاده هوشمند مسئول بخش دانش بنیان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) که از آذر ماه ۱۳۷۳ به عنوان یکی از بزرگترین مجتمع های بیمارستانی کشور وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران شروع به کار کرده بازدید به عمل آمد.

بازدید از بخش های مختلف این مرکز شامل آزمایشگاه رباتیک پزشکی ٫ ربات سینا ٫ اتاق عمل رباتیک ٫ آزمایشگاه راهبری تصویری جراحی ٫ آزمایشگاه سیستم ها و تجهیزات بیومدیکال به عمل آمد.
پس از بحث و تبادل نظر در مورد امکان انجام پروژه های مشترک بین مرکز تحقیقات جمجمه ٫ فک و صورت دانشگاه آزاد اسلامی و این مرکز تصمیم گرفته شد که همکاری های علمی بین دو مرکز تحقیقات انجام و در همین راستا مقدمات اجرای هر دو پروژه مشترک مورد توافق قرار گرفت.

نظر شما :